Over ons

Ron Poppelaars Transport BV is een onderneming uit het Brabantse Zundert welke opgericht is door Ron Poppelaars in 2011. Genoemd RPT is gespecialiseerd in het transport van AGF producten in Koelcontainers en Koel/Vries trailers. Ook transporteren wij zeecontainers met producten voor Food/Feed en ADR IMO containers.

 

Met een 25 tal eenheden in de dagelijkse planning voorzien we het transport voor onze klanten. Hierdoor zijn we jaarlijks verantwoordelijk voor duizenden transporten.

 

Sinds 2015 beschikken we over een loods van 900M2  en terrein waarmee wij onze klanten kunnen voorzien van tijdelijke opslag en cross-docking.

 

We hebben een modern wagenpark dat voldoet aan alle emissie eisen en voorzien is van de track-and-trace systeem. Dit wagenpark word voorzien van het nodige onderhoud in onze eigen werkplaats. De kwaliteit en uitstraling van ons materiaal staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Ook richten wij ons op de in/verkoop van nieuwe en gebruikte zeecontainers. We kunnen containers in alle formaten leveren op locatie.

CONTAINER HANDEL

Wij kunnen scherpe inkoop en verkoop van zeecontainers voorzien. Wij leveren uw container indien gewenst op locatie.

CONTAINER TRANSPORT

Voor ons is het container transport een dagelijkse bezigheid. We beschikken over multifunctioneel en modern materiaal.

KOEL EN VRIES TRANSPORT

Momenteel beschikken we over diverse koelopleggers waarmee we het koel/vries transport voorzien van onze klanten.

OPSLAG

Wij beschikken over een loods van 800 m². Hierdoor kunnen we voor u en onze klanten tijdelijke opslag en cross-docking voorzien.